Välkommen till hemsidan samonatt.se. Här kommer du att finna all den information som du kan tänkas behöva om hundar. Informationen på hemsidan vänder sig både till dig som tänkt skaffa en hund men även till dig som är en erfaren hundägare. För nybörjaren kommer det att finnas många och läsvärda artiklar som alla berör hundar på ett eller annat sätt. För dig som redan är hundägare hoppas vi kunna bidra med tips och råd som kanske kan underlätta vardagen med en hund. Här finns även information för dig som funderar på att starta upp en hundkennel. Det beskrivs även mer ingående vad som definierar en kennel och vad man bör tänka på vid uppfödning av hundar.

Hemsidan bjuder på enkla tips om hur du på bästa sätt sköter om din hund eller hur ofta du egentligen bör aktivera din hund. Några av världens dyraste hundraser nämns även och det går därmed att konstatera att hundar är inga billiga husdjur! Visste du till exempel att världens dyraste hund såldes för över 12 miljoner svenska kronor?

En annan intressant punkt är att intresset för att göra sin egen hundmat hemma ökar. Har du till exempel koll på vilka livsmedel som du inte bör ge till din hund eller näringsdeklarationen för den hundmat du köper? Många hundallergier kan minskas med rätt mat och näring. Dessa frågor och många till kommer du att finna svar på om du fortsätter att läsa. Välkommen till en underbar hemsida fylld med tips, råd, inspiration och massvis med underhållande läsning.